Taiteilija

Inna on syntynyt Monchegorskissa, Murmanskin aluella, Venäjällä. Hänen isänsä on taidemaalari.

Lapsesta asti Inna on ollut kiinnostunut visuaalisesta taiteesta ja musiikista. Hän opiskeli pianon soittoa ja soitti myös domraa venäläisten kansansoittimien orkesterissa.

Inna on asunut Helsingissä vuodesta 1992. Hänen miehensä on pianisti ja tuottaja Sergei Sokolov ja hänen tyttärensä on laulaja Veronika Sokolova.

Vuonna 2004 Inna aloitti opiskelu stylisti- ja meikkauskurssilla kuuluisan opettajan Marianne Palosen johdolla Helsingin Pikku Huopalahdessa (Studio-Ateljé Marianne Palonen).

Opiskelun jälkeen Inna oli mukana lukuisissa muotinäytöksissä stylistinä, joissa muotisuunnittelijana on toiminut muun muassa Jukka Rintala. 

Vuosina 2005 – 2007 Inna opiskeli Helsingin palvelualojen oppilaitoksessa parturi-kampaajaksi. Vuonna 2007 Inna perusti kampaamon Inna In Style. Hän rakastaa omaa ammattia ja kehittyi huippuammattilaiseksi omalla alallaan.

Monien vuosien työskenteleminen värien parissa inspiroi Innaa maalaamaan. Hän on hakeutunut Helsingin työväenopiston taidemaalaus kurssille Esa Hämäläisen johdolla.

Inna aloitti maalaamisen vuonna 2016 ja tällä hetkellä hänellä on jo yli 60 maalausta. Taidemaalauksessa Inna ilmaisee omia tunteitaan. Inna on järjestänyt taidemaalausnäyttelyitä kampaamossaan Inna In Style:ssa, sekä miehensä Sergei Sokolovin konserteissa.

Elokuussa 2019 järjestetään Innan taidenäyttely Paloheinän kirjastossa.